Iasi

Viziteaza-ne la Showroom-ul nostru!

Strapungere Silvestru
Nr. 62, Bl. CL11

700004

INFORMAȚII

Întrebări frecvente

Produsele care nu sunt in stoc si sunt in status de Precomanda  pe site-ul nostru se aduc in baza unui avans de 40% in cel mai scurt timp.

Produsele care se livreaza prin firmele de Curierat, curierul are obligatia de a lasa coletul in fata imobilului la adresa de livrare solicitata in comanda.

Produsele achizitionate de pe site-ul nostru optimclima.ro, sunt produse de mari dimensiuni iar unele sunt si fragile, necesitand  conditii speciale de transport. Aceste produse se livreaza cu firmele de curierat care au masini echipate cu mecanisme care usureaza manipularea.  Pentru a ajunge in bune conditii  produsele comandate la destinatie  facem toate demersurile ca transportatorii sa ofere servicii de calitate intr-un  timp adecvat  si la costuri mici.

Pompa de caldura este un produs monobloc iar montajul ei nu necesita sa fiti specialist sau sa aveti licenta speciala. Daca sunteti instalator este suficient sa rasfoiti putin manualul de utilizare si instalarea pompelor de caldura Chofu. Sunt convins ca reusesiti sa intelegeti care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi sa realizezi o instalatie de incalzire profesionala. Noi va acordam suportul tehnic, scheme de montaj si punerea in functiune a utilajului daca este nevoie. Dupa motajul pompei de caldura Chofu trebuie sa completati un formular tipizat de la firma noastra, pentru a putea avea garantia produsului. Este de fapt CHECK-LIST unde dvs. trebuie sa bifati in casute daca conditiile si materialele de montaj sunt conform datelor tehnice din manualul de instalare. Nu este complicat iar manualul de instalare si service-are este tradus in limba Romana.  Ne puteti contacta telefonic sau e-mail atunci cand aveti nevoie de suport tehnic.

Succes la montajul pompelor de caldura Chofu !

ECOTERM OPTIM CLIMA

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU ORICE INFORMAȚIE